adidas running presenta la seva última gran novetat de la temporada: la adistar Salvation 3

0
427

El model introdueix noves tecnologies millorades respecte a la seva antecessora
Com a colofó a la gran campanya de running d’aquesta temporada, adidas presenta la seva última gran novetat quant a sabatilles d’entrenament. Es tracta de la nova adistar Salvation 3, que pel que fa a la seva antecessora ha guanyat en lleugeresa, amortiment, estabilitat i agarri. Aquesta sabatilla està indicada per a corredors de pes mitjà/alt que necessitin un amortiment i estabilitat extra. Pesa un 11% menys que el seu model anterior, en total 350 grams. Això sí, sense perdre les seves propietats d’estabilitat i d’amortiment. Gràcies al Pro-Moderator+, una placa de TPU situada a l’interior de la sabatilla, guanyem una gran estabilitat. Destacar a més la nova sola traslladada dels pneumàtics CONTINENTAL, que ens proporciona un agarri excel·lent a més d’una gran durabilitat.| En paraules de Roberto García (ex atleta olímpic) presentant el vídeo de producte, “Si ets un corredor que busca una aportació extra d’estabilitat i amortiment però sense renunciar a la lleugeresa, aquest és el teu nou soci en els entrenaments”.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.