ZURICH ES CONVERTEIX EN PATROCINADOR PRINCIPAL DE LA MARATÓ DE BARCELONA

0
473

El proveïdor d’assegurançes firma un acord d’esponsorització d’aquesta prestigiosa prova, promoguda per l’Ajuntament de Barcelona i organitzada per RPM Racing
Zurich ha arribat a un acord amb RPM Racing per convertir-se des d’avui en el Title Sponsor de Marató de Barcelona, amb la qual cosa la prova atlètica passarà a anomenar-se Zurich Marató de Barcelona. El running com a filosofia busca una vida saludable, esforç, serietat, integritat, perseverança i esperit de superació personal. L’acord de patrocini entre La Marató de Barcelona i Grup Zurich posa de manifest les similituds d’un esport de treball i constància amb una empresa els valors dels quals es basen en això.| Com a primer patrocinador oficial de la història del certamen, Grupo Zurich vol donar tot el seu recolzament a la ciutat de Barcelona i a una de les seves iniciatives més internacionals en l’àmbit esportiu. La companyia està molt compromesa amb Barcelona, on té la seva seu central a España, i busca posicionar a La Marató com una de les cites més importants del panorama internacional. Per altra banda, Catalunya suposa un dels principals mercats de l’asseguradora. “La Marató de Barcelona és la més important del nostre país i cada any reuneix a milers de participants. A Zurich apostem per una filosofia de vida saludable i el nostre objectiu és donar recolzament integral perquè la cursa sigui un èxit i continuï creixent com fins ara. Barcelona és la nostra ciutat i és un orgull poder estar presents en una cita tan internacional como La Marató”, declara Julián López Zaballos, CEO del Grupo Zurich a Espanya. Per Jaime Alguersuari, president de RPM Racing, aquesta aposta ajudarà al creixement d’aquesta cursa i dóna la benvinguda a l’asseguradora. “Quant ens vam fer càrrec de la Marató de Barcelona el 2006, sabíem que era un repte molt gran. Com a president de RPM Racing, avui puc resumir amb unes línies l’orgull i l’honor de donar la benvinguda a una companyia global, multinacional com Zurich com a company de viatge a la marca Marató i al nom de Barcelona. Aquest maridatge només es deu a la seducció de la ciutat al voltant del món, a la determinació dels seus polítics i modestament, a la certesa que els homes i dones de RPM vam tenir en que el factor temps, seria un aliat i no un enemic. Amb només 6 anys, hem fet entre tots de la Marató de Barcelona un fet global.” Forma part de la missió del Grup participar i recolzar iniciatives en matèria de protecció del medi ambient, canvi climàtic, la seguretat vial i el recolzament a la cultura i a l’esport. Aquest patrocini se suma a les accions impulsades per Zurich en matèria esportiva i de patrocini. La companyia ha recolzat recentment la creació del Zurich Sports Club, grup que aglutina a un gran número de treballadors que, de forma espontània, han volgut alinear la seva passió pel running dins de l’entorn de l’empresa. En aquest sentit, la marató representa una plataforma ideal tant pels treballadors, clients i intermediaris de la companyia. Grupo Zurich és un proveïdor líder d’ assegurances generals i de vida, multicanal, amb una xarxa global de filials i oficines a tot el món. Ofereix una àmplia gamma de productes i serveis de l’ àrea de les assegurances generals i de vida a particulars, petites empreses, companyies mitjanes i grans, així com a multinacionals. Grupo Zurich, present a Espanya des de 1884, compta amb més de 2.000 treballadors al nostre país. La companyia suma 2,5 milions de clients i 3,4 milions de pòlisses. El Grupo Zurich a Espanya es troba entre les primeres asseguradores líders als rànquings del sector.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.