GRAN DOMINI MAGREBÍ EN LA 23ª CURSA DE FONS A SANT MUÇ

0
398

Espectacular domini magrebí en la 23a edició de la Cursa de Fons a Sant Muç en categoria masculina. Els 5 primers atletes classificats han estat d’aquesta nacionalitat, aconseguint la victòria el jove corredor de la A.A de Catalunya Ilias Fifa, amb un temps de 31’41”. En categoria femenina la victòria ha estat novament per l’atleta Lídia Rodríguez del club Atletismo Santutxu, aquesta és la tercera edició consecutiva que aconsegueix el triomf. A més a més aquest any ha realitzat el rècord de la prova en categoria femenina amb un magnífic temps de 35’37”. | El primer atleta local en categoria masculina ha estat en Marc Domènech de la U.A.Rubí arribant en la 10a posició amb un excel•lent temps de 35’08” i en categoria femenina ha estat la Lea Morgenthaler també de la U.A.Rubí. Aquest any les condicions meteorològiques ens han acompanyat, fent un dia sensacional per la pràctica de l’atletisme, sol i força calor per les dates que ens trobem. La participació ha estat de 712 atletes arribats, mantenint la mateixa línia de les edicions anteriors. Com sempre, volem agrair la col•laboració dels socis voluntaris i de les Associacions de Veïns de Rubí per la tasca desenvolupada. Fins l’any vinent!!!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.