Rafa Botello al II Ocean Lava Triatló

0
425

El passat dissabte 8 d’octubre va tenir lloc el II Ocean Lava Triatló, esdeveniment que des de la seva creació el 2010 va voler garantir la inclusió d’atletes amb discapacitat: així la primera edició va veure Eneko Llanos fent equip amb el jove Andres Martin Ferrer a la natació ja Fran Toledo en cadira de rodes i en la prova per relleus així com un altre equip amb Oliver Henriquez corrent. Dos equips promoguts per l’associació benèfica TRiWWW Aquest any, l’equip TRiWWW va estar format per Andres Martin Ferrer, que repetia com a nedador, Juan Carlos Albuixech a la bicicleta i Rafa Botello en la marató. Andres Martin és un noi de Lanzarote, té ara 17 anys i no para de entrenar la natació, l’esport que millor s’adapta a les seves circunstacias i en el qual cada dia va millorant. Gràcies a TRi WWW té ara la sort de conèixer personalment i competir amb grans de l’esport com són Eneko Llanos i Rafa Botello. | Juan Carlos Albuixech, a més de director del Sands Beach Resort, és també triatleta al Club de Triatló de Costa Teguise i membre actiu de TRi WWW. Rafa Botello és el millor maratonià espanyol en cadira de rodes. Ha participat en les maratons més importants del món, en les paralimpíades de Beijing i de tant en tant li estem veient en triatlons per equip / fa poc va participar també al Campionat del Món de Duatló, llevandosele la medalla de plata. A més gran ambaixador de TRiWWW. Aquest dissabte a l’Ocean Lava, el nostre equip TRiWWW va aconseguir entrar 5è entre 15 equips participants: Andres Martin de 17 anys va nedar els 1.900m en 1:03:26, Juan Carlos Albuixech va prendre el relleu i va gaudir de la bici al màxim, tot d’una punxada, i Rafa Botello només va necessita 58:03 min per a la mitja marató totalitzant així entre tots 5:49:02, defensant amb honor la total integració i inclusió de la categoria de paratriatlon en aquest tipus d’esdeveniments. Com sempre, l’illa de Lanzarote va ser l’escenari perfecte per a un triatló d’alt nivell i de condicions climàtiques dures: vent i forta calor, tot això compensat amb un lliurament de premis, com a colofó ​​final, amb una festa al Cafe Bar La Ola , on a més de la bona companyia, la celebració, el lloc idilic i un bon sopar, es va poder gaudir en directe del desenvolupament del Campionat del Món de Ironman a Hawaii, quedant els últims fins al tancament del local.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.