1450 CORREDORS OMPLIRAN LA RAMBLA DEL FERROCARRIL A RUBÍ

0
494

Tot preparat pel proper diumenge a la Cursa de Fons a Sant Muç. Gairebé 1500 atletes entre totes les curses 700 infantils i 750 adults es donaran cita a partir de les 9 hores del matí a la Rambla del Ferrocarril. La primera cursa serà la dels més petits, els nascuts l’any 2006 i posteriors. Començarà a les 9’15h, i continuaran tres curses més de promoció. Tots els corredors rebran una samarreta i diversos regals dels nostres patrocinadors. A les 10’30h, començarà la cursa de fons que recorrerà els principals carrers de la nostra ciutat. Una cursa que consta de 6 kms completament plans, 2 kms de pujada i 2 kms de baixada. | Els corredors que han confirmat fins ara la participació són: Albert Caballero del California Sports, Ilias Fifa de la A.A. Catalunya, Mohamed Benktib del C.A. Vic, Samir Ait Bonychamane del Club Universidad Pais Vasco entre d’altres i a la categoria fèmina Lidia Rodríguez que ja va guanyar l’any passat i Mirian Ortiz de la A.A. Catalunya. Aquests atletes mostren el bon nivell que hi haurà per emportar-se els premis. La jornada atlètica finalitzarà amb un magnífic sorteig de diversos regals de les botigues de esports i culminarà amb 5 pernils del Mercat de Rubí i un Viatge a Mallorca per a dues persones de Halcón Viatges. Més de 80 voluntaris vetllaran per el bon funcionament de la cursa. Gràcies a tots i bona cursa.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.