1450 CORREDORS OMPLIRAN LA RAMBLA DEL FERROCARRIL A RUBÍ

0
329

Tot preparat pel proper diumenge a la Cursa de Fons a Sant Muç. Gairebé 1500 atletes entre totes les curses 700 infantils i 750 adults es donaran cita a partir de les 9 hores del matí a la Rambla del Ferrocarril. La primera cursa serà la dels més petits, els nascuts l’any 2006 i posteriors. Començarà a les 9’15h, i continuaran tres curses més de promoció. Tots els corredors rebran una samarreta i diversos regals dels nostres patrocinadors. A les 10’30h, començarà la cursa de fons que recorrerà els principals carrers de la nostra ciutat. Una cursa que consta de 6 kms completament plans, 2 kms de pujada i 2 kms de baixada. | Els corredors que han confirmat fins ara la participació són: Albert Caballero del California Sports, Ilias Fifa de la A.A. Catalunya, Mohamed Benktib del C.A. Vic, Samir Ait Bonychamane del Club Universidad Pais Vasco entre d’altres i a la categoria fèmina Lidia Rodríguez que ja va guanyar l’any passat i Mirian Ortiz de la A.A. Catalunya. Aquests atletes mostren el bon nivell que hi haurà per emportar-se els premis. La jornada atlètica finalitzarà amb un magnífic sorteig de diversos regals de les botigues de esports i culminarà amb 5 pernils del Mercat de Rubí i un Viatge a Mallorca per a dues persones de Halcón Viatges. Més de 80 voluntaris vetllaran per el bon funcionament de la cursa. Gràcies a tots i bona cursa.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.