PRESENTAT OFICIALMENT LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON 2011

0
710

La quarta edició de la popular triatló ha estat presentat aquest migdia a l’Ajuntament de Barcelona com una gran prova a nivell internacional
La Garmin Barcelona Triathlon 2011 ha estat presentat aquest migdia al Saló Lluís Companys de l’Ajuntament de Barcelona marcat per l’inici imminent de la prova, que donarà el tret de sortida el proper diumenge 16 d’octubre.| L’acte ha estat presidit per Maite Fandos, tinent d’alcalde de Qualitat de vida, Igualtat i Esports, que ha volgut agraïr el suport donat per totes les persones per fer possible la celebració de la triatló, “un esdeveniment a nivell internacional”. Fandos ha remarcat el gran èxit d’inscrits d’enguany, que ha superat el de les edicions passades, així com l’augment considerable de la participació femenina, sobretot la procedent de l’estranger. Sergi Noguera, director esportiu de la prova de IMG, ha valorat el suport de l’Ajuntament de Barcelona i dels patrocinadors perquè aquesta prova sigui la cinquena més important a nivell mundial. La decisió de plantejar la triatló pels llocs emblemàtics pels que passa es deu a la voluntat de “ser ràpids, divertits i ensenyar la ciudad”, segons Noguera. “Gaudir de la ciutat de Barcelona és un plaer”. Amb aquestes paraules Cesc Godoy, triatleta d’elit i guanyador de set victòries a diferents proves del circuit espanyol, ha sentenciat el que per a ell molt poques ciutats han aconseguit, amb l’excepció d’Hamburg, un circuit al vell mig de la ciutat. Godoy ha donat a conèixer el cartell de triatletes d’elit, tant de la categoria masculina com femenina, que estaran el proper diumenge a la Garmin Barcelona Triathlon. Entre els noms més destacats estan: Jodie Stimpson, Nicola Spirig, Ricarda Lisk y las jóvenes promesas Ainhoa Murua, Marina Damlaimcourt, Carolina Routier i Anna Godoy. A la categoria masculina destaquen el portuguès Joao Silva, el suec Jonas Djurback i David Ples, entre d’altres. Així com els joves Mario Mola i Fernando Alarza i l’olímpic Xavi Llobet. Per últim, Salvador Alcover, director comercial de Garmin Iberia, ha remarcat l’esforç fet per l’Ajuntament de Barcelona i per IMG a l’hora d’organitzar la Garmin Barcelona Triathlon així com la importància del mateix al calendari internacional.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.