10 Km Urbans de Manresa

0
494

Falten 20 dies per viure una nova edició dels 10 Km Urbans de Manresa. El proper diumenge 23 d’octubre els principals carrers de la ciutat viuran de nou una riuada de corredors Enguany, tornarà a ser Campionat de Catalunya Absolut i Veterà de la distància, fet que assegura de nou una exquisida participació dels millors referents catalans de l’especialitat. 1.000 es el límit fixat de corredors per l’organització. En la darrera edició, van acabar la prova 868 corredors. Les inscripcions ja estan obertes i el seu ritme augura un possible rècord de participació. A dia d’avui, ja s’ha superat els 300 inscrits. Els rècords de la prova aconseguits per els guanyadors de la darrera edició, de 29’44” de José Rios (CA Manresa) i de 33’33” de la navarclina Rosa Morató (València TyM) constaten que el traçat manresà es dels mes ràpids del calendari català de ruta. La prova, que donarà el tret de sortida a les 10.30 hores tindrà el punt de sortida en el Passeig Pere III -zona “Ben Plantada”/Bonavista-, i l’arribada estarà en el mateix Passeig Pere III davant el Teatre Kursaal.| Les vies d’inscripció son: per internet: www.atletisme.com , per transferència bancària al compte de CatalunyaCaixa 2013 6010 11 0200433081; personalment adreçant-se la botiga d’Esports Sagi, o be a la secretaria de la mateixa entitat organitzadora. Cal esmentar que abans de la prova absoluta, es disputarà la “5a Cursa Urbana de Promoció” per que els mes petits puguin gaudir de l’atletisme, corrent una distància de 700 metres per el vell mig del Passeig Pere III.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.