El veterà campió de Marató, Benito Ojeda, correrà la Marató Costa Daurada

0
478

Benito Ojeda, doble campió d’Espanya en distància Marató, serà l’atleta elit favorit per alçar-se amb el triomf.
A un mes de la seva celebració, la MCD registra un augment d’inscrits molt superior a l’edició de l’any passat.
La Marató Costa Daurada (MCD) confirma la participació del veterà atleta elit, Benito Ojeda, en la prova de 42,195km. L’objectiu que es marca el maratonià català és baixar de 2:25h i batre el millor temps que fes l’any passat, Víctor Morente amb 2h.35:13.
Per a això, comptarà amb l’ajuda de David Guiamet com a llebre, qui en la Marató de Barcelona de 2011 ja va fer un gran registre de 2h.31:24. Amb la seva participació en la prova, Ojeda es converteix en el principal favorit per vèncer en la II MCD, on haurà de veure’s les cares amb el guanyador de l’any passat i amb la presència de Chema Martínez, imatge de l’esdeveniment. Si la marca que realitza acaba sent inferior a 2:25h, l’atleta guanyarà el premi especial MCD, d’1.000 € en metàl·lic.| Benito Ojeda, atleta del Adidas Domingo Català, ha estat dues vegades campió d’Espanya de Marató (2000, 2001), deu vegades campió de Catalunya de la distància i quatre vegades campió català de Mitja Marató, amb una millor marca en aquesta distància de 1h.04:48. En els 42,195 quilòmetres Ojeda posseeix una millor marca de 2h.13:48, aconseguida en Toral dels Guals en 1998. La trajectòria de Ojeda, a les seves més de 40 anys, segueix sent imparable. Corredor habitual de proves de tot tipus de distància els caps de setmana, aquest any 2011 suma diversos triomfs, la qual cosa li posicionen com l’absolut dominador de la seva categoria de veterà a nivell nacional. Aquests resultats i la presència de Guiamet i Morente en la sortida, preveuen una emocionant MCD on s’espera batre marca i que el crono es pari en un temps de nivell per part d’un atleta espanyol. Amb la seva participació, la MCD adquireix en aquesta segona edició un punt més de prestigi i reconeixement amb caràcter general. Mancant un mes i una setmana per a la celebració de la carrera, ja se superen els 800 inscrits, xifres que reflecteixen un augment d’inscrits del 35% en relació a les mateixes dates de l’any passat, on finalment van participar prop d’1.300 corredors. Les expectatives de creixement de la prova són totals.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.