LA CURSA A SANT MUÇ ARRIBA A LA SEVA 23 EDICIÓ

0
501

Aquest diumenge 9 d’octubre la UAR amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Federació Catalana d’Atletisme organitza la 23 edició de la Cursa de fons a Sant Muç. 4 curses infantils donaran inici a la jornada atlètica. Les curses infantils començaran a les 9’15 hores, tindran premis els tres primers de cada cursa i tots els participants rebran una samarreta de regal. La cursa de fons de 10 kilòmetres s’iniciarà a les 10’30 hores. El recorregut serà el habitual pel carrer major pont de l’Escardívol i la pujada i baixa a Sant Muç. Hi haurà premis pels 5 primers de la general i els 3 primers de cada categoria, també tindrà trofeu el primer atleta local masculí i femení, Ilias Fifa segon a la edició del 2010 i la guanyadora Lidia Rodriguez han confirmat la seva participació. | La jornada finalitzarà amb un sorteig de un viatge a Mallorca per a dues persones per gentilesa de Halcón Viatge, 5 pernils del Mercat de Rubí i diversos regals dels nostres col•laboradors. En aquesta edició s’ha arribat a un acord amb Duet Esport per tal que els corredors pugin dutxar-se a les seves instal•lacions, el servei de massatges anirà a càrrec Sthetic Segle XXI. La empresa Reset Sport també donarà servei als corredors fent estudis del peus i plantilles de confort a mida.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.