LA CURSA A SANT MUÇ ARRIBA A LA SEVA 23 EDICIÓ

0
649

Aquest diumenge 9 d’octubre la UAR amb el suport de l’Ajuntament de Rubí i la Federació Catalana d’Atletisme organitza la 23 edició de la Cursa de fons a Sant Muç. 4 curses infantils donaran inici a la jornada atlètica. Les curses infantils començaran a les 9’15 hores, tindran premis els tres primers de cada cursa i tots els participants rebran una samarreta de regal. La cursa de fons de 10 kilòmetres s’iniciarà a les 10’30 hores. El recorregut serà el habitual pel carrer major pont de l’Escardívol i la pujada i baixa a Sant Muç. Hi haurà premis pels 5 primers de la general i els 3 primers de cada categoria, també tindrà trofeu el primer atleta local masculí i femení, Ilias Fifa segon a la edició del 2010 i la guanyadora Lidia Rodriguez han confirmat la seva participació. | La jornada finalitzarà amb un sorteig de un viatge a Mallorca per a dues persones per gentilesa de Halcón Viatge, 5 pernils del Mercat de Rubí i diversos regals dels nostres col•laboradors. En aquesta edició s’ha arribat a un acord amb Duet Esport per tal que els corredors pugin dutxar-se a les seves instal•lacions, el servei de massatges anirà a càrrec Sthetic Segle XXI. La empresa Reset Sport també donarà servei als corredors fent estudis del peus i plantilles de confort a mida.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.