Julbo Ultra, per Trail running i Ciclisme de muntanya

0
746

El model d’ullera Ultra de Julbo neix fruit d’una intensa i estreta col·laboració entre els nostres tècnics i els atletes professionals de trail running i bicicleta tot terreny. Una ullera de la gamma Speed, aliada d’els qui mantenen la distància i porten l’esforç a l’extrem.
Gràcies a la perfecta subjecció, la lleugeresa i el sistema de ventilació d’aquestes ulleres, les sentiràs com una part de tu mateix. A més les Ultra de Julbo estan dotades amb la nova lent Zebra Light, un ampli camp de visió i una cobertura màxima. Julbo presenta en la gamma Speed la nova lent fotocrómica Zebra Light de protecció 1 a 3. Molt clara mentre no està activada, ofereix una excel·lent visibilitat quan hi ha molt poca llum i s’enfosqueix increïblement ràpid per protegir els ulls quan queden exposats a una llum intensa.| Amb les Ultra de Julbo no se t’escaparà gens, la teva mirada estarà segura permanentment, del matí a la nit!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.