XIII edició de la Mitja Marató de Terrassa

0
401

El 29 de gener de 2012 es la data assenyalada per celebrar una nova edició de la Mitja Marató de Terrassa, la tretzena. La presentació oficial de la cursa es dura a terme una setmana abans, el dia 20 de gener.
La Mitja Marató de Terrassa, s’ha convertit en una prova de gran prestigi, a nivell nacional i internacional, amb la presència d’atletes d’elit dins del mon de l’atletisme. Edició darrera edició, s’ha superat el numero d’atletes participants a la cursa. L’edició de 2012, última celebrada, va comptar amb 3.196 atletes, xifre que es preveu superar en la propera edició, segons els organitzadors de la cursa, l’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa.| La tretzena edició presentarà algunes novetats, entre elles, el recorregut que es pretén un traçat mes cèntric per la ciutat de Terrassa. Les sortides de les dues curses, la 13ena. edició de la Mitja Marató de Terrassa, de 10 km., i la 7ena. edició de la cursa Santi Centelles, de 5 km, serà esglaonada. Primer sortiran els atletes de la Mitja Marató i posteriorment els de la Cursa Santi Centelles. El temps serà real a cada corredor, es a dir, cada participant començarà a contar el seu temps quan passi per la sortida. Durant els propers dies s’obriren les inscripcions a través de la pàgina web www.mitjaterrassa.com . Els preus establerts son els següents: – Fins el 31 de desembre de 2011: Mitja 16 euros Santi Centelles 8 euros – Mes de gener 2012: Mitja 18 euros Santi Centelles 10 euros

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.