OXD TORNARÀ A ESTAR PRESENT A LA SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
310

La marca de cremes esportives OXD estarà, per segon any consecutiu, present a la XIII Sant Silvestre Barcelonesa, que es celebrarà el 31 de desembre a Sant Cugat del Vallès. En aquesta edició, la marca especializada en cremes esportives oferirà a tots els participants de la cursa, una mostra dels seus productes, que estarà inclosa a la Bossa del Corredor amb la qual s’obsequia a tots els atletes participants. A mès els primers atletes classificats tindrán un lot de cremes esportives OXD.| La marca de cosmètics esportius, s’uneix de nou a una de les proves més emblemàtiques del calendari, la Sant Silvestre Barcelonesa, arriba a la 13ª edició i vol arribar els 3.000 corredors

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.