OXD TORNARÀ A ESTAR PRESENT A LA SANT SILVESTRE BARCELONESA – SANT CUGAT

0
479

La marca de cremes esportives OXD estarà, per segon any consecutiu, present a la XIII Sant Silvestre Barcelonesa, que es celebrarà el 31 de desembre a Sant Cugat del Vallès. En aquesta edició, la marca especializada en cremes esportives oferirà a tots els participants de la cursa, una mostra dels seus productes, que estarà inclosa a la Bossa del Corredor amb la qual s’obsequia a tots els atletes participants. A mès els primers atletes classificats tindrán un lot de cremes esportives OXD.| La marca de cosmètics esportius, s’uneix de nou a una de les proves més emblemàtiques del calendari, la Sant Silvestre Barcelonesa, arriba a la 13ª edició i vol arribar els 3.000 corredors

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.