Albert Caballero, nou entrenador del Cerdanyola Club d’Hoquei

0
418

La secció de atletisme del Cerdanyola Club d’Hoquei planifica ja el futur i ha fet oficial el fitxatge d’Albert Caballero com nou entrenador per aquesta temporada. Albert s’ha convertit en un fitxatge de luxe per a la secció. Quan encara celebrem els grans èxit generals a les ordres de Pedro Talavera, el club ha pensat en un entrenador jove amb experiència. Albert serà l’encarregat de la direcció tècnica d’un club que s’estrenarà en els competions federatives catalanes. Donem la benvinguda, doncs, a un entrenador que tindrà el repte de seguir mantenint ben viva la il·lusió individual i col·lectiva dels socis i agraïm a Pedro tot el realitzat en aquests dos últims anys.| Si ets del club, pots rebre assessorament tècnic per part de Albert Caballero els dies dimarts i dijous a partir de les 19:30h a la zona esportiva Montflorit. Si encara no ets soci del club comença a entrenar amb nosaltres i gaudeix de tots els avantatges de ser part del Cerdanyola Club d’Hoquei.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.