3a edició de la cursa Donem la cara per la sida

0
399

L’acte es celebrarà el proper diumenge 9 d’octubre, als voltants de Can Ruti i la Serralada de Marina.
Tots els beneficis es destinaran als projectes de recerca de la Fundació Lluita contra la Sida.
Aquest any se celebra la 3a edició de la cursa Donem la cara per la sida, amb l’objectiu d’augmentar la conscienciació pública envers la malaltia i vèncer l’estigma que avui dia encara existeix entorn al VIH/sida. Els beneficis obtinguts amb les inscripcions i els patrocinis es destinaran a la Fundació Lluita contra la Sida, una entitat sense ànim de lucre situada a l’Hospital Germans Trias i Pujol que va ser creada l’any 1992 pel Dr. Bonaventura Clotet i que es dedica a l’assistència, la recerca i la docència en el camp del VIH i la sida.| La cursa inclou diverses categories i recorreguts per a que tothom pugui participar-hi: el circuit llarg de 10 km, que és un recorregut de muntanya per als més valents, el curt de 3 km, i fins i tot un circuit infantil per a nens i nenes de tres a vuit anys. Tots els corredors rebran un obsequi commemoratiu de l’acte i diversos regals cedits per empreses solidàries. També hi haurà un espai infantil amb activitats lúdiques perquè els més petits puguin realitzar-les mentre els adults participen. Més informació i inscripcions a .

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.