Richard Calle s’imposa en el Triatló de Gavà

0
441

El triatló de Gavà s’ha disputat avui amb més de 1000 participants. Richard Calle (C.N. Prat Triatló) i Laia Pi (C.N. Catalunya) s’han imposat en el format Olímpic. El públic present aquest matí ha sigut un element determinant de l’èxit, creant un ambient impressionant a la platja de Gavà, un escenari ideal per tancar la temporada de triatló.
Per a la gran majoria dels participants, el Triatló de Gavà és l’última competició de la temporada. Una situació en part responsable del bon humor general i de l’entusiasme del públic, a les 8.30 d’aquest matí, quan s’ha donat la primera sortida (de quatre en total). Segons el previst, el preferit Richard Calle ha dominat la prova des del seu inici. En plena preparació per als Campionats del Món de Llarga Distància, el triatleta del Prat ha aprofitat l’ocasió per provar el seu estat de forma. Darrere, Josep Viñolas (G.I. Esteve) ha acabat segon després d’una intensa lluita amb David Rovira (C.N. Mataró) fins a la línia de meta.| En categoria femenina, Laia Pi (C.N. Catalanuya) ha seguit l’exemple de Richard Calle, liderant la prova des del principi. La segueixen en el podi Maria Gramage (Gavà Triatló) i Anna Poblet (UBE Sports). En meta, els participants han coincidit en la qualitat dels recorreguts, molt ràpids i entretinguts, així com en el bon ambient de l’esdeveniment durant tot el matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.