La Mitja de Reus, 23 d’Octubre, amb més regals i qualitat que mai

0
312

Per quart any consecutiu la ciutat de Reus us ofereix possibilitat de participar a la Mitja Marató de Reus, gaudireu d’una bona matinal atlètica. Un circuit millorat respecte a l’edició anterior us donarà la possibilitat de intentar superar els vostres records personals. La mitja de Reus forma part de la Lliga ChampionChip. Conjuntament amb la MITJA de REUS, pels qui encara no s’atreveixen amb la Mitja us oferim la possibilitat de participar en la segona edició de la cursa 10 K “Reus Vitalitat” No deixeu passar aquesta oportunitat, us esperem a REUS

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.