ELS 100 KM EN PISTA DE TERRASSA

0
475

“XXV 100 km internacionals de Catalunya” i “XXIII 100 km ciutat de Terrassa”
L’Associació Esportiva Mitja Marató de Terrassa organitzat els 100 km en pista Ciutat de Terrassa a celebrar el proper 22 d’octubre a la pista d’atletisme de la Zona Esportiva Municipal de Can Jofresa (Terrassa).
Les curses resten obertes a tota mena de participants a partir de 18 anys (els 100 i 50 km), a excepció de la resta de curses que es regiran per les mateixes categories que en el Circuit “ACTIVA’T” de curses de Terrassa. Les inscripcions s’han de fer via Internent: www.mitjaterrassa.cat fins el dimecres 19 d’octubre a les 19h. Tenint en compte que es tracta d’una prova en pista, es tancarà la inscripció quan s’arribi al nombre màxim de 70 atletes (curses de 50 i 100 km).| Els drets d’inscripció són de 20 euros per la cursa dels 100 km, 15 euros pels 50 km i de 3 euros per la resta de curses. La cursa infantil es gratuita. L’horari i programa de les curses es el següent: 07’00 hores Sortida dels 100 km 10’00 hores Sortida dels 50 km 16’00 hores Cursa infantil de 1,5 km – puntable pel Circuit “ACTIVA’T”. 16’30 hores Cursa de 5 km, categoria femenina amb titol de Campionat de Terrassa, puntuable pel Circuit “ACTIVA’T”. 17’30 hores Cursa de 10 km, categoria masculina, amb titol de Campionat de Terrassa, puntuable pel Circuit “ACTIVA’T”. Totes les distancies estan certificades i homologades per la Federació Catalana d’Atletisme. El temps màxim per a finalitzar la prova dels 100 km serà de 15 hores. Caldrà donar un total de 250 voltes a la pista, que té una corda de 400 metres. El temps màxim per a finalitzar la prova dels 50 km serà de 8 hores.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.