CAMPIONAT D’ESPANYA DE CLUBS Júnior (Fase Prèvia)

0
346

El passat dissabte 1 d’octubre es va disputar la Fase Prèvia del Campionat d’Espanya de Clubs Júnior. L’encontre on participaven els clubs catalans es va realitzar al Complex Esportiu de L’Hospitalet Nord.
L’Agrupació Atlètica de Catalunya es va imposar brillantment a la categoria femenina, classificant-se per a disputar la final amb la màxima puntuació de tots els encontres. També l’ISS-L’Hospitalet disputarà la final ja que es va situar en la quarta posició. En homes, l’ISS-L’Hospitalet serà l’únic representant a la final, ja que es va situar en la segona posició general. Malauradament, l’Agrupació Atlètica de Catalunya es va situar en la vuitena posició, a una només de la classificació per a la final. L’altre club català participant a la categoria femenina, la Joventut Atlètica de Sabadell, es va situar en la dinovena posició.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.