La mítica travessia de Cavalls del Vent tornarà a viure una carrera única aquest cap de setmana amb un total de 750 participants

0
614

En la seva tercera edició la carrera, segona prova de les Salomon Nature Trails després de la Transvulcania, reunirà a l’elit mundial: Kilian Jornet, Miguel Heras, Rickey Gates, Andy Simonds, Iker Carrera, Ivan Ortiz, Txus Romon, Nerea Martínez i Emma Roca, entre uns altres
De nou, UNICEF estarà present, aquest any amb la Cavalls del Vent XS, una carrera solidària per a nens d’entre 6 i 15 anys
Un total de 85 quilòmetres de desafiament, de recerca dels límits del cos, de lluita per dominar el cap, de carrera davant un rival implacable: el cronòmetre. Un total de 12.000 metres de desnivell acumulat que transcorren per boscos i fagedes, que creuen ermites romàniques i enclavaments tan emblemàtics com el Torrent dels Empedrats i propicien trobades màgiques amb una flora i fauna tan rica que barreja des d’espècies mediterrànies amb altres d’alpines i fins a euro-siberianes. Vuit refugis que exerciran de far quan les forces decaiguin i un impressionant entorn, el del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que insuflarà l’energia necessària per acabar. Perquè el repte és acabar, però arribant a meta en el menor temps possible. | Els propers 1 i 2 d’octubre el Parc Natural del Cadí-Moixeró, un dels espais més suggeridors i diversos de la geografia catalana, obrirà les seves portes a una carrera que buscarà la comunió entre esport i naturalesa. Entre la competitivitat i la cura al mitjà natural. Entre l’esforç i el respecte. Seran 85 quilòmetres de desafiament, amb sortida des de Bagà i nit inclosa en carrera. De nou, en aquesta tercera edició de les Salomon Nature Trails estarà present UNICEF. Per tercer any consecutiu, la mítica travessia de Cavalls del Vent torna a vestir-se de carrera com a segona prova de les Salomon Nature Trails després de la Transvulcania, celebrada el passat mes de maig a la illa de la Palma. Els millors del món se citen a Bagà Des de l’organització de la Salomon Nature Trails-Cavalls del Vent estem molt orgullosos de poder anunciar que en aquesta tercera edició de la carrera comptarem amb la participació d’un elenc d’atletes que integren la elit mundial de trail running. Els Leo Messi, Ussain Bolt i Rafa Nadal de l’especialitat: Kilian Jornet, Miguel Heras, Rickey Gates, Andy Symonds, Iker Karrera, Ivan Ortiz, Txus Romon, Arnau Julià, Nerea Martinez, Emma Roca i Fernanda Maciel, entre uns altres. Un cartell d’autèntic luxe que consolida la carrera com una de les de més nivell a nivell mundial. Entre els participants no faltaran els dos atletes del Salomon Santiveri que van aconseguir la victòria en la segona edició: Miguel Heras i Nerea Martínez. Segona prova de les Salomon Nature trails després de la Transvulcania Un total de 83 km de recorregut amb inacabables pujades i verticals descensos que salven un total de 8.500 metres de desnivell. 805 inscrits i estampes úniques corrent pel cràter d’un volcà amb vista al mar. Tot això i molt més és la Transvulcania, primera prova del circuit Salomon Nature Trails que es va celebrar el passat mes de maig a la illa de la Palma amb gran èxit de participació. En categoria masculina va haver-hi victòria, ex aequo, de Miguel Heras i Iker Carrera i de la incombustible Mònica Aguilera en la femenina.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.