adidas llança al mercat el sistema miteam , l’eina per personalitzar la teva equipació

0
864

Seguint amb l’estratègia d’oferir els millors productes a tot tipus de consumidors, adidas llança al mercat el nou sistema miteam. Es tracta d’una aplicació en la web a través de la qual l’usuari podrà personalitzar les seves pròpies equipacions, tant per al seu equip de futbol com para el seu club de running.
El procés és molt senzill: des de la web miteam.com/es podràs dissenyar la teva equipación, aprofitant les milers de combinacions de color, tipus de coll, mànigues i altres opcions. Posteriorment el sistema permet personalitzar-les amb el nom del teu equip i nombre, compartint aquest disseny amb els teus amics mitjançant email. En www.miteam.com/es trobaràs també els punts de venda de tota Espanya on podràs recollir la teva comanda i realitzar el pagament. Un senzill procés que posa a l’abast de la teva mà tota la tecnologia i el disseny de adidas.| Amb aquest llançament, adidas vol seguir apostant per la seva estratègia d’oferir els millors productes a tot tipus de consumidors, per poder afirmar que adidas is all in.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.