LA GARMIN BARCELONA TRIATHLON AMB LA MILLOR PARTICIPACIÓ ELIT FEMENINA DE LA SEVA HISTÒRIA

0
574

La prova es consolida com la de més exit per la categoria elit femenina, en que es preveu una dura batalla per retenir el títol a casa
Si setmanes enrere anunciàvem que la Garmin Barcelona Triathlon 2011 seria, amb tota probabilitat, la més participativa de la seva història, amb uns 6.000 participants abans de tancar inscripcions, ara la organització pot confirmar que comptarà amb una gran participació de triatletes d’elit, tant a nivell nacional com internacional.| Entre les noies el cartell d’aquesta quarta edició de la prova és se’ns dubte el millor de tota la seva història. Jodie Stimpson (guanyadora de les edicions del 2009 i 2010 i actual Campiona del Món per equips amb Anglaterra) voldrà revalidar el seu títol, però haurà de competir amb les internacionals i habituals de les Sèries mundials, l’alemanya Ricarda Lisk, (guanyadora de la Copa del Món a Hamburg 2008 i olímpica als jocs de Pequín) y les daneses Helle Fredericksen (Campiona danesa i top 10 als Campionats d’Europa de distància olímpica) i Michelle Vesterby (vigent sub campiona d’Europa de llarga distància) . Se’ns dubte, gran part de la selecció espanyola lluitarà perquè el títol de la categoria es quedi a casa. Encapçalant l’equip estaran Ainhoa Murua (top 15 mundial, campiona d’Espanya i quarta d’Europa), que tancarà la seva brillant temporada a Barcelona després d’assegurar la seva plaça olímpica per Londres 2012, i Marina Damlaimcourt, que intentarà millorar la segona posició aconseguida l’any passat. Amb elles estaran el futur de la triatló nacional, les tres promeses espanyoles Anna Godoy (Campiona d’Espanya Junior 2010), Carolina Routier (tercera a l’edició passada) i Saleta Castro (vigent Campiona d’Espanya de llarga distància). Pel que se’ns dubte aquesta edició de la Garmin Barcelona Triathlon es presenta com la més disputada de la història, amb el present i el futur de la selecció espanyola de Triathlon lluitant per recuperar el títol davant l’excel·lent cartell de triatletes internacionals. L’espectacle està garantit!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.