Roger Puigbò guanya la Mitja Marató de Portugal

0
411

Excel·lent paper de l’únic representant català a la prova portuguesa. Aquest diumenge s’ha disputat a Lisboa la Meia Maratona de Portugal, prova que té la sortida al km 7 del pont Vasco de Gama i l’arribada davant el Pavelló de Portugal del Parc de les Nacions. La cursa ha estat guanyada pel vilatortí, en Roger Puigbò, del C.A. Vic, que ja des del començament ha marxat en solitari i ha anat prenent avantatge sobre els seus perseguidors, plantant-se a la línia d’arribada, amb un temps de 48m 40s. | El segon i tercer classificats, els portuguesos Alberto Batista i Alexandrino Silva ho feien en un renyit esprint, cinc minuts després (53m 42s) i darrera seu el sevillà Marco Antonio Baena, amb 53m 52s i l’Alacantí Santiago Sanz, amb 55m 28s. Aquesta ha estat la segona participació d’en Roger a aquesta prova, en l’anterior, el 2007, també va ser el guanyador. El trofeu li va ser lliurat per l’atleta paralímpic sudafricà Òscar Pistòrius, que va participar a la cursa de 6,5 quilòmetres.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.