Marató de Berlín

0
608

Diumenge a les nou del matí, milers de fondistes participaran en una de les carreres de marató més importants de quantes se celebren en l’actualitat. Els carrers de Berlín s’ompliran d’atletes amb diferents objectius. Per a alguns, acabar la prova ja serà motiu d’orgull, uns altres aspiren a millorar les seves respectives plusmarques, alguns a realitzar registres de postín i un pocs aspiren a guanyar. Entre els milers de participants s’expliquen un nodrit grup d’atletes espanyols que cobegen diferents objectius, concordes amb el seu nivell d’entrenament. Entre els centenars d’espanyols que correran per la carrers de Berlín, un reduït grup de cinc atletes tenen l’obstinació de participar en la marató dels Jocs Olímpics de Londres’2012. Aquest és el denominador comú de Ricardo Serrano, José Carlos Hernández, Pedro Nimo, Estela Navascués i Tamara Sanfabio. Tres homes i dues dones que com a mínim pretenen pel crono en menys de 2h14:00 ells i 2h34:00 elles, que són les mínimes de referència fixades pel Comitè Tècnic de la RFEA per optar a la selecció olímpica. Per a aquest quintet, la carrera olímpica londinenca, comença el diumenge 25 de setembre a una altra gran ciutat: Berlín.
Més dades a la web de la RFEA.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.