XXI Milla Urbana de Vandellòs

0
414

El Centre Cultural Esportiu i Recreatiu de Vandellòs organitza la XXI Milla Urbana de Vandellòs el 8 d’octubre a les 17h. La prova esportiva es la més veterana i amb més prestigi de les comarques tarragonines, i s´ha fet un lloc en el calendari de proves de migfons de Catalunya. L´any 2010 la xifra de participants va superar els 200; és de remarcar la presència de la campiona d´Espanya de la categoria cadet femení, la Ingrid Pino (FC Barcelona), que també va quedar en primera posició.| Aquest any la prova es concebuda en un àmbit mes popular i familiar.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.