Els millors a la tercera edició de la Cavalls del Vent

0
502

La mítica travessia de Cavalls del Vent tornarà a viure una carrera única els propers 1 i 2 octubre amb un total de 750 participants que prendran la sortida a Bagà En la seva tercera edició la carrera, segona prova de les Salomon Nature Trails després de la Transvulcania, reunirà a l’elit mundial: Kilian Jornet, Miguel Heras, Rickey Gates, Andy Simonds, Iker Carrera, Ivan Ortiz, Txus Romon, Nerea Martínez i Emma Roca, entre uns altres Un any més, UNICEF estarà present amb l’organització de la Cavalls del Vent XS, una carrera solidària per a nens d’entre 6 i 15 anys| Tercera edició de la Cavalls del Vent-Salomon Nature Trails
Un total de 85 quilòmetres de desafiament, de recerca dels límits del cos, de lluita per dominar el cap, de carrera davant un rival implacable: el cronòmetre. Un total de 12.000 metres de desnivell acumulat que transcorren per boscos i fagedes, que creuen ermites romàniques i enclavaments tan emblemàtics com el Torrent dels Empedrats i propicien trobades màgiques amb una flora i fauna tan rica que barreja des d’espècies mediterrànies amb altres d’alpines i fins a euro-siberianes. Vuit refugis que exerciran de far quan les forces decaiguin i un impressionant entorn, el del Parc Natural del Cadí-Moixeró, que insuflarà l’energia necessària per acabar. Perquè el repte és acabar, però arribant a meta en el menor temps possible. Per tercer any consecutiu, la mítica travessia de Cavalls del Vent torna a vestir-se de carrera com a segona prova de les Salomon Nature Trails després de la Transvulcania, celebrada el passat mes de maig a la illa de la Palma. Els propers 1 i 2 d’octubre el Parc Natural del Cadí-Moixeró, un dels espais més suggeridors i diversos de la geografia catalana, obrirà les seves portes a una carrera que buscarà la comunió entre esport i naturalesa. Entre la competitivitat i la cura al mitjà natural. Entre l’esforç i el respecte. Seran 85 quilòmetres de desafiament, amb sortida des de Bagà i nit inclosa en carrera. De nou, aquesta tercera edició de les Salomon Nature Trails compta amb la col·laboració d’UNICEF. Per tercer any consecutiu, la mítica travessia de Cavalls del Vent torna a vestir-se de carrera com a segona prova de les Salomon Nature Trails després de la Transvulcania, celebrada el passat mes de maig a la illa de la Palma. Els millors del món se citen a Bagà Des de l’organització de la Salomon Nature Trails-Cavalls del Vent estem molt orgullosos de poder anunciar que en aquesta tercera edició de la carrera comptarem amb la participació d’un elenc d’atletes que integren la elit mundial de trail running. Els Leo Messi, Ussain Bolt i Rafa Nadal de l’especialitat: Kilian Jornet, Miguel Heras, Rickey Gates, Andy Symonds, Iker Karrera, Ivan Ortiz, Txus Romon, Arnau Julià, Nerea Martinez, Emma Roca, Julia Boeghter i Fernanda Maciel, entre uns altres. Un cartell d’autèntic luxe que consolida la carrera com una de les de més nivell a nivell mundial. Entre els participants no faltaran els dos atletes del Salomon Santiveri que van aconseguir la victòria en la segona edició: Miguel Heras i Nerea Martínez.
Cavalls del Vent XS, els més petits corren de la mà d’UNICEF La Cavalls del Vent s’uneix per tercer any a UNICEF, el Fons de les Nacions Unides per a la Infància. I per aquest 2011 l’aliança entre tots dos s’aferma amb l’organització d’una carrera específica pels més petits: la Cavalls del Vent XS, una carrera solidària per UNICEF on poden participar nens des dels 6 i fins als 15 anys. Així, s’obriran les portes a la participació dels més petits amb carreres infantils i juvenils que buscaran donar a conèixer el trail running entre els més joves i també potenciar el respecte per la naturalesa, la pràctica d’esport i els valors solidaris. La Cavalls del Vent XS tindrà lloc el dissabte dia 1 d’octubre pel matí.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.