Diumenge 25: Marxa contra l’alzheimer a Tarrega

0
357

Aquest diumenge us esperem a tots en la 10a marxa contra l’alzheimer que te com a punt de sortida la plaça del carme de Tarrega, el nostre “pati”. Aquesta es una marxa no competitiva i es pot fer caminant, corrent o amb bicicleta. El recorregut es aproximadament de 10 km, de Tarrega a Verdú, avituallament, i tornada cap a Tàrrega.| L’ordre d’activitats serà la seguent: -sortida caminadors a les 9 h (tambe pels corredors que vulgueu fer “tirada llarga i fer dues voltes al circuit” -sortida corredors a les 10 h a la tornada al Pati hi haura esmorzar popular, obsequis per a tothom i animació musical amb la percussió dels Batbatuka!!!! L’aportació a la marxa es voluntaria i els fons es destinaran a la lluita contra l’alzheimer. Participa en una causa solidaria! Organitza: club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tarrega

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.