Diumenge 25: Marxa contra l’alzheimer a Tarrega

0
512

Aquest diumenge us esperem a tots en la 10a marxa contra l’alzheimer que te com a punt de sortida la plaça del carme de Tarrega, el nostre “pati”. Aquesta es una marxa no competitiva i es pot fer caminant, corrent o amb bicicleta. El recorregut es aproximadament de 10 km, de Tarrega a Verdú, avituallament, i tornada cap a Tàrrega.| L’ordre d’activitats serà la seguent: -sortida caminadors a les 9 h (tambe pels corredors que vulgueu fer “tirada llarga i fer dues voltes al circuit” -sortida corredors a les 10 h a la tornada al Pati hi haura esmorzar popular, obsequis per a tothom i animació musical amb la percussió dels Batbatuka!!!! L’aportació a la marxa es voluntaria i els fons es destinaran a la lluita contra l’alzheimer. Participa en una causa solidaria! Organitza: club d’atletisme 100×100 Fondistes de Tarrega

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.