CAMPIONATS DE SABADELL 2011

0
598

Els propers dies 8 i 9 d’octubre, se celebraran a les Pistes Municipals d’Atletisme Josep Molins de la nostra ciutat, i organitzats per la J.A.S., els 59ens CAMPIONATS DE SABADELL ABSOLUTS D’ATLETISME
,Aquest és el reglament:
ARTICLE 1er.- La present edició tindrà la consideració d’oberta, per tant hi podran participar tots aquells atletes amb llicència federativa per qualsevol club afiliat a la Federació Catalana d’Atletisme. ARTICLE 2n.- Els drets d’inscripció seran de 3 euros per atleta i prova. Els socis amb llicència de la Joventut Atlètica Sabadell tindran el dret de la inscripció gratuïta. Cap atleta podrà competir sense dorsal. Els dorsals es donaran el mateix dia de la competició o al moment de fer la inscripció, en aquells casos en què sigui possible. El dorsal serà el mateix pels dos dies.| ARTICLE 3r.- Cada atleta podrà prendre part en tantes proves com desitgi, sense límit, i ho farà amb la samarreta del club a que pertanyi. ARTICLE 4rt..- El dia 7 d’octubre , a les 21 hores, es tanca el termini per a realitzar la inscripció. Si no hi ha un mínim de 3 participants per prova, aquesta quedarà anul·lada. Només s’admetran inscripcions el mateix dia de la competició als atletes fora de Sabadell i s’hauran de fer com a màxim 1 hora abans de començar la prova. ARTICLE 5è.- Es disputaran totes les proves del calendari oficial, excepte les de ruta. Totes les proves seran final directa. En les curses, cas d’haver-hi varies sèries, s’atorgaran els títols als millors temps efectuats entre totes. En els concursos, passaran a la millora els 8 millors atletes absoluts (prescindint que optin o no al títol de campió local). Els atletes de categories infantil, cadet, juvenil, júnior i veterà tindran la possibilitat de participar en la prèvia utilitzant els artefactes amb el seu pes corresponent. ARTICLE 6è.- Només podran optar al títol els atletes que hagin nascut a Sabadell o bé que resideixin a Sabadell i que estiguin empadronats de fa 10 o més anys o que, no havent-hi nascut, pertanyin a un club atlètic local des de 3 anys enrera com a mínim. Els atletes que no s’avinguin a aquesta normativa, competiran fora de concurs. ARTICLE 7è.- Els guardons corresponents seran lliurats per l’Ajuntament de Sabadell en forma de diploma al campió de Sabadell de cada prova. ARTICLE 8è.- Conjuntament, també es disputarà la 13ª. edició dels 1.000 mts populars així com cinc proves més de caire popular: 100 ll. 400 ll, 3000 ll, llargada i pes de cara a la promoció d’aquest esport hi podran prendre part totes les persones que ho desitgin i que no estiguin en possesió de la llicència federativa per la Federació Catalana d’Atletisme. Veure reglament annex. ARTICLE 9è.- L’organització declina tota responsabilitat pel que fa als accidents o altres perjudicis que la participació a la competició pugui aportar als inscrits, abans, durant o després d’efectuar-se aquesta. ARTICLE 10è.- Les reclamacions es faran segons l’article 147 del Reglament de l’I.A.A.F., acompanyades de 30 euros. com a dipòsit. La decisió serà inapel·lable. ARTICLE 11è.- Pel sol fet de participar s’accepta aquest reglament. Tot el que no hi sigui especificat, queda sota la decisió de l’organització. ARTICLE 12è. – Els Campionats de Sabadell esdevenen una competició absoluta. Si algun atleta benjamí, infantil, cadet, juvenil, júnior, o veterà participa, utilitzarà els artefactes corresponents a la seva categoria i edat, però no podrà optar al títol de Campió de Sabadell. A les proves de tanques, tota categoria no absoluta haurà de comptar amb un mínim de tres participants per a poder disputar la prova. Si un atleta veterà vol optar al títol de Campió de Sabadell haurà de seguir el reglament absolut. ARTICLE 13è. – La categoria serà opcional, però esdevindrà la mateixa per a totes les proves on s’inscrigui l’atleta. ATLETISME POPULAR Conjuntament amb la disputa dels Campionats de Sabadell, l’organització inclou, la celebració de la 13ª edició dels 1.000 metres populars. També es disputaran 5 proves més de caire popular (100, 400, 3000, llargada i pes) de cara a la promoció d’aquest esport. Els 1.000 mts, es disputaran a una única cursa, homes i dones, a les 13:00 h. del diumenge dia 9 d’octubre. Podran participar a la prova de 1000 metres llisos populars els atletes de les categories Pre-Benjamí (2004-2005), Benjamí (2002-2003) i Aleví (2000-2001), i els atletes populars (sense llicència federativa). Els drets d’inscripció seran de 2 euros. per participant i per prova, excepte, els que siguin socis de la JAS, en que la inscripció serà gratuïta. Els 3 primers classificats (homes i dones) en les proves 1000 mll populars obtindran medalla commemorativa, la qual, es lliurarà en el Sopar Social. En cas de NO assistència d’un premiat, l’organització es reserva el dret de quedar-se en propietat el premi que no sigui recollit pel propi premiat durant l’acte.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.