L’Extreme Man 113 Menorca tanca inscripcions

0
466

La segona edició del Triatló Extreme Man 113 Menorca (1,9km de natació, 90km de bici, 21,1 km a peu) que es disputarà diumenge vinent a Fornells ha tancat inscripcions. L’esdeveniment acollirà gairebé 400 participants i els seus familiars, la qual cosa representa un creixement de més del 30% respecte 2010. Per a Luis Genero, director de l’empresa organitzadora Win Sports Factory, existeixen també altres motius de satisfacció.|  Inscripcions tancades amb 390 participants  La cursa segueix creixent  Acolliment positiu i suport de tots els actors implicats L’Extreme Man 113 Menorca va progressant: “Estem molt contents del creixement de la prova. El context econòmic i el mercat cada vegada més competitius no eren massa favorables aquesta temporada, però l’èxit de la primera edició ha estat un impulsor eficaç”, confessa Luis Genero. Entre altres aspectes positius d’aquesta prometedora edició està la millora del circuit ciclista: “la col•laboració amb les autoritats locals i de trànsit ha estat perfecta, per dissenyar un nou recorregut de ciclisme. Era important mantenir l’encant del circuit original, però també cuidar les condicions de seguretat i al final arribar a un compromís ideal, passant per la típica carretera del Cami d’en Kane”. La primera edició també ha despertat l’interès de nous triatletes. Sense anar més lluny, el nombre de participants residents de Balears ha fet més que duplicar-se (111 registrats en total). “A més d’aquest reconeixement a les illes, l’Extreme Man 113 Menorca tindrà també un color més internacional amb gairebé 50 estrangers atrets per una carrera exòtica i exigent, una ocasió única de gaudir de l’esport i del turisme en família” afegeix Luis Genero. En fi, el suport continu de les ràdios, els diaris i la televisió local, així que de la premsa internet i les revistes especialitzades, li donen credibilitat a l’esdeveniment. “No oblidem la competició. La lluita per a la victòria promet ser apassionant, amb el guanyador de l’any passat i uns set triatletas professionals preparats per desafiar-lo”, insisteix el director de Win Sports Factory, abans de concloure: “estem en bon camí, i més que mai convençuts del potencial d’aquest esdeveniment.”

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.