Xavi Llobet i Santi Pellejero comparteixen victòria en el Triatló de Tossa de Mar

0
410

El triatló de Tossa de Mar ha reunit a mes de 500 participants aquest matí en la Costa Brava. Xavi Llobet ha dominat per tercera vegada consecutiva aquesta prova de distància olímpica (1,5km de natació, 45km de bici i 10km a peu). En categoria femenina, la victòria ha sigut per imke Schiersch. | Ja és una escena habitual del final d’estiu en la Costa Brava. Centenes de triatletas es reuneixen en la Platja Gran de Tossa de Mar, un dels llocs més privilegiats per practicar l’esport en la Costa Catalana. Però la petita badia vigilada per l’emblemàtica torre fortificada del poble no és el principal atractiu de la prova. La gran majoria dels 500 presents aquest matí en la línia de sortida han vingut per desafiar a un circuit ciclista excepcional. La volta de 45km proposada per l’organització ja és un “must do” del calendari, amb una bellesa escruixidora i un relleu important. Definitivament, aquesta cursa es dirigeix als triatletas valents i amb experiència. Per això la victòria de Xavi Llobet i Santi Pellejero, tan ràpids com a savis, és natural i merescuda. Els dos companys d’escapada han col·laborat perfectament per compartir la primera posició. Manuel Lloret ha sigut tercer. Mateixa determinació, mateixa dominació. Imke Schiersch ha seguit el model de Xavi Llobet, imposant un ritme fort amb bici, el segment clau per marcar la diferència. Els 10km de la carrera a peu, amb l’assistència d’un gran públic involucrat en la competició, solament van servir per determinar el podi final. Anna Rovira va aconseguir el segon posat davant de Mercè Tusell. Una vegada més, el triatló de Tossa de Mar ha revelat el caràcter més esportiu i espectacular de la Costa Brava, a través d’un esdeveniment peculiar i únic.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.