La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC, campiona del món per equips

0
414

La Selecció Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC va aterrar ahir diumenge 18 de setembre a les 23.15 h a l’aeroport del Prat amb el setè títol de campions de la Copa del Món per equips a la butxaca, superant a la Selecció Basca en una darrera cursa d’allò més emocionant. Procedents d’Itàlia on el mateix diumenge van disputar la darrera cursa de la Copa del Món (Sentiero delle Grigne), Laia Andreu (UE Vic; 6a), Núria Picas (AE Diedre; 8a), Pere Aurell (AE Diedre; 6è), Gabriel Crosas (CE Serragrenyada; 10è) i Xavi Espiña (CE Guissonenc; 16è) van sumar els punts suficients per mantenir la primera posició en la general per equips i adjudicar-se un any més el títol de campions de la Copa del Món de la ISF. | Els atletes, juntament amb els tècnics de la Selecció, Fernando Rosa, Kiku Soler i Arnau Anguera, van ser rebuts a l’aeroport per Jordi Merino, president de la FEEC i per Albert Marco, director general del Consell Català de l’Esport que van intercanviar unes paraules amb els corredors i tècnics, sensiblement esgotats però feliços pel resultat obtingut. Pel que fa a la cursa transalpina, els vencedors van ser els anglesos Tom Owens i la italiana Emanuela Brizio respectivament. Finalment, el títol de la general final individual ha anat a parar a mans de l’aragonès Luis Alberto Hernando i la basca Oihana Kortazar. Des d’aquestes línies volem felicitar tant als atletes que van participar en la darrera cursa de la Copa com a la resta de components de la Selecció Catalana que al llarg de la temporada han format part del millor equip de curses de muntanya de la història. A tots ells i als tècnics, enhorabona!

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.