Rècord de participació a la Cursa de la Mercè i victòries de Carles Castillejo i Hasna Bahom

0
299

Els atletes Carles Castillejo, en la prova masculina, i la marroquina Hasna Bahom, en la femenina, s’han adjudicat el triomf en una Cursa de la Mercè que ha batut el seu rècord de participació, amb prop de 11.500 esportistes arribats a meta

Fotos JJ Vico.
Castillejo, plusmarquista català en la distància, i Bahom han complert els pronòstics de favorits i han guanyat la cursa popular de la Festa Major de Barcelona, ​​un dels actes esportius més tradicionals. La cursa s’ha iniciat a les 09:30 a l’avinguda Rius i Taulet amb un recorregut de 10 quilòmetres passant per alguns dels punts de la ciutat més emblemàtics, com la Font de Montjuïc. En un matí amb poc sol i fins i tot algunes gotes de pluja, els participants han anat prenent la sortida en funció de la marca acreditada en els 10 quilòmetres.| Els esportistes han passat per punts com la Gran Via, la plaça Universitat, la plaça Catalunya, l’avinguda Paral·lel i la plaça Espanya, i han finalitzat a l’Avinguda de Maria Cristina. Una autèntica marea verda -la samarreta oficial era d’aquest color- de corredors que ha inundat la ciutat d’atletes, amb alguns talls de trànsit importants. Gent de totes les edats -de 10 a 70 anys- han aprofitat aquesta carrera per intentar superar la seva marca personal o simplement gaudir d’una carrera de gran tradició a Barcelona, ​​i que avui complia la seva 33a edició. Finalment han estat prop de 11.500 corredors els que han arribat a meta, un rècord per a una prova que cada any creix més i que en aquesta edició havia inscrit 14.000 atletes. Així mateix, cal destacar el caràcter solidari de la cursa, que enguany ha destinat tota la recaptació -5 euros per inscripció-al programa “Escoles per Àfrica” ​​d’UNICEF. Resultats de la 33 Cursa de la Mercè: Homes. 1. Carles Castillejo 30:02 2. Dris Lakaouaja ​​30:29 3. Sergio Enríquez 31:35 4. Juan Manuel Álvarez 32:28 5. Sergio Silvero 32:29 Dones: 1. Hasna Bahom 37:14 2. Yolanda Riera 38:25 3. Enya Aspen 39:00 4. Bàrbara Ramon 39:39 5. Lucía Martínez 39:49

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.