Rècord de participació a la Cursa de la Mercè i victòries de Carles Castillejo i Hasna Bahom

0
440

Els atletes Carles Castillejo, en la prova masculina, i la marroquina Hasna Bahom, en la femenina, s’han adjudicat el triomf en una Cursa de la Mercè que ha batut el seu rècord de participació, amb prop de 11.500 esportistes arribats a meta

Fotos JJ Vico.
Castillejo, plusmarquista català en la distància, i Bahom han complert els pronòstics de favorits i han guanyat la cursa popular de la Festa Major de Barcelona, ​​un dels actes esportius més tradicionals. La cursa s’ha iniciat a les 09:30 a l’avinguda Rius i Taulet amb un recorregut de 10 quilòmetres passant per alguns dels punts de la ciutat més emblemàtics, com la Font de Montjuïc. En un matí amb poc sol i fins i tot algunes gotes de pluja, els participants han anat prenent la sortida en funció de la marca acreditada en els 10 quilòmetres.| Els esportistes han passat per punts com la Gran Via, la plaça Universitat, la plaça Catalunya, l’avinguda Paral·lel i la plaça Espanya, i han finalitzat a l’Avinguda de Maria Cristina. Una autèntica marea verda -la samarreta oficial era d’aquest color- de corredors que ha inundat la ciutat d’atletes, amb alguns talls de trànsit importants. Gent de totes les edats -de 10 a 70 anys- han aprofitat aquesta carrera per intentar superar la seva marca personal o simplement gaudir d’una carrera de gran tradició a Barcelona, ​​i que avui complia la seva 33a edició. Finalment han estat prop de 11.500 corredors els que han arribat a meta, un rècord per a una prova que cada any creix més i que en aquesta edició havia inscrit 14.000 atletes. Així mateix, cal destacar el caràcter solidari de la cursa, que enguany ha destinat tota la recaptació -5 euros per inscripció-al programa “Escoles per Àfrica” ​​d’UNICEF. Resultats de la 33 Cursa de la Mercè: Homes. 1. Carles Castillejo 30:02 2. Dris Lakaouaja ​​30:29 3. Sergio Enríquez 31:35 4. Juan Manuel Álvarez 32:28 5. Sergio Silvero 32:29 Dones: 1. Hasna Bahom 37:14 2. Yolanda Riera 38:25 3. Enya Aspen 39:00 4. Bàrbara Ramon 39:39 5. Lucía Martínez 39:49

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.