Les noves Nike LunarGlide+ 3

0
460

Algunes de les seves característiques són: Interior complet de malla per a lleugeresa, transpirabilitat i ajust amb suport. Corretja a la part superior afegida als cordons per a un ajust segur. Reforç sintètic lleuger que s’estén des de la capdavantera fins al taló per millorar el suport i durabilitat amb una aplicació minimalista. Suport del taló flotant es mou juntament amb el teu peu per moderar el moviment excessiu del taló (cap a dins o cap a fora), per a una estabilitat millorada, més segura i confortable. Elements reflectants per romandre visible en condicions de poca llum. | Corts davanters per flexibilitatd i articulació millorades. Sistema d’amortiment Lunarlon que presenta un centre d’escuma suau amb resposta dins d’un embolcall d’escuma més firme per a lleugeresa, amortiment ultra-suau, resposta i suport. Plataforma Dynamic Support que brinda estabilitat confortable sense afegir pes ni la rigidesa tradicional en el mig peu. Cautxú de carboni BRS1000 en el taló per a una resistència màxima a l’abrasió en aquest àrea d’alt ús. 10 Goma ecològica Waffl i Fill que brinda tracció i durabilitat en múltiples terrenys. Estries profundes Nike Natural Motion Engineering de llarg a llarg de la sola exterior que milloren la fl exibilitat per a una trepitjada més suau i eficient.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.