Les noves Nike LunarGlide+ 3

0
596

Algunes de les seves característiques són: Interior complet de malla per a lleugeresa, transpirabilitat i ajust amb suport. Corretja a la part superior afegida als cordons per a un ajust segur. Reforç sintètic lleuger que s’estén des de la capdavantera fins al taló per millorar el suport i durabilitat amb una aplicació minimalista. Suport del taló flotant es mou juntament amb el teu peu per moderar el moviment excessiu del taló (cap a dins o cap a fora), per a una estabilitat millorada, més segura i confortable. Elements reflectants per romandre visible en condicions de poca llum. | Corts davanters per flexibilitatd i articulació millorades. Sistema d’amortiment Lunarlon que presenta un centre d’escuma suau amb resposta dins d’un embolcall d’escuma més firme per a lleugeresa, amortiment ultra-suau, resposta i suport. Plataforma Dynamic Support que brinda estabilitat confortable sense afegir pes ni la rigidesa tradicional en el mig peu. Cautxú de carboni BRS1000 en el taló per a una resistència màxima a l’abrasió en aquest àrea d’alt ús. 10 Goma ecològica Waffl i Fill que brinda tracció i durabilitat en múltiples terrenys. Estries profundes Nike Natural Motion Engineering de llarg a llarg de la sola exterior que milloren la fl exibilitat per a una trepitjada més suau i eficient.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.