DietFlash Medical col·labora amb la 28ª Mitja Marató de Sant Cugat del Vallès

0
3829

DietFlash Medical col·labora amb la 28ª edició de la Mitja Marató de Sant Cugat i premiarà als sis guanyadors de les proves sèniors amb un pack de productes de la línea DIETAMino Sport, la gamma de productes nutricionals desenvolupada en col·laboració de professionals de l’alimentació esportiva.| L’empresa de Nutrició i Dietètica que vetlla per la Salut, el Benestar i la Qualitat de Vida està present a Sant Cugat del Vallès amb dues botigues, una al Capio Hospital General de Catalunya i l’altre al Passeig Torreblanca 2, sota el Centre Mèdic Policlínic Torreblanca. Aquesta primera col·laboració amb la Mitja Marató de Sant Cugat vol ser el precedent d’una llarga relació entre ambdues entitats, DietFlash Medical pretén intensificar la seva presència en l’àmbit esportiu i creu que estar present a la Mitja Marató de Sant Cugat és una molt bona aposta, les últimes edicions d’aquest esdeveniment han demostrat ser un referent esportiu a nivell nacional. DietFlash Medical amb més de 40 botigues a l’Estat és el líder del seu sector i compta amb una àmplia gamma de productes per a NUTRICIÓ CLÍNICA adaptats a diferents necessitats.; Antiaging, Nutrició esportiva, Aliments per a celíacs, Nutrients per a diabètics, etc. Actualment disposa d’una botiga i consulta on-line amb més de quatre-centes referències i amb la possibilitat de seguir la Dieta Proteinada a distància amb control mèdic. Properament DietFlash Medical presentarà les més actuals fórmules de nutricosmètica, el futur en nutrició especialitzada per a la joventut i la bellesa. Més informació DietFlash Medical Telf: 902 101 921 Fax: +34 93 254 62 68 Mail: info@ladietaproteica.com Adreça: C/Vilana, 4bis, 6º 1ª, 08022 Barcelona Web: www.dietflashmedical.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.