CURSES DE MUNTANYA – Rècord de participació a la Taga 2040 Evo

0
632

Aquest diumenge dia 18 de setembre torna la Taga 2040 Evo, la prova més veterana del calendari de curses de muntanya català, organitzada per la Unió Excursionista Sant Joan de les Abadesses.
La cursa, que enguany celebra la dotzena edició, és puntuable per la la X Copa Catalana de Curses de Muntanya de la FEEC. Les inscripcions ja estan tancades assolint les millors expectatives. Així doncs 400 corredors prendran la sortida el 18 de setembre a Sant Joan de les Abadesses.| Amb els seus 22,3 quilòmetres de recorregut i 3.436 metres de desnivell acumulat, la Taga 2040 evo posa a prova cada any als millors corredors de l’especialitat. La sortida serà conjunta per a homes i dones a les 9 h del matí. El lloc de sortida serà el Passeig Comte Guifré de Sant Joan de les Abadesses i acabarà al mateix punt.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.