Albert Parreño (Club V02) i Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) Guanyadors absoluts de l ´aquatló de Platja d’Aro

0
641

El Club Aquàtic Xaloc ha organitzat per tercera vegada l´aquatló de Platja d’Aro , aquest any amb un nou record d’inscrits i apostant per un canvi a la seva ubicació inicial instal·lant tota la seva infraestructura pels voltants del Club Nàutic de la població : La competició es va desenvolupar sota les distancies oficials, 2.500 metres de cursa a peu seguits de 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar uns altres 2.500 metres de cursa a peu , finalment 119 (17 fèmines) van assolir el seu repte creuant la línia d’arribada.| A la categoria masculina , treballada victòria per Albert Parreño (Club V02) que es va mantenir al capdavant de la prova en tot moment , creuant la línia de meta amb un temps de 28 minuts i 14 segons , un marge de 9 segons d’avantatge al segons classificat Lucas Mola ( Calvià) i en tercera posició Aleix Domènech (club Natació Olot ) que encara pertany a la categoria cadet.Per equips 1º Club Natació Olot (Domènech-Mallarach-Rodríguez) 2º Club Natació Prat-triatló (Mir-Miró-Guerrero) 3º Club Natació Badalona (Garcia-Lara-Amat)- A la vessant femenina clara victòria per la vigent campiona de Catalunya absoluta de l’especialitat , la junior Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) i el seu temps de 33 minuts i 19 segons , superat a la segona classificada per 2 minuts i 14 Belen Hidalgo ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyadora absoluta de l´aquatló del 2010 , completant el podi com 3ª classificada Paula Routier (independent)

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.