Albert Parreño (Club V02) i Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) Guanyadors absoluts de l ´aquatló de Platja d’Aro

0
537

El Club Aquàtic Xaloc ha organitzat per tercera vegada l´aquatló de Platja d’Aro , aquest any amb un nou record d’inscrits i apostant per un canvi a la seva ubicació inicial instal·lant tota la seva infraestructura pels voltants del Club Nàutic de la població : La competició es va desenvolupar sota les distancies oficials, 2.500 metres de cursa a peu seguits de 1.000 metres de natació a mar obert i per acabar uns altres 2.500 metres de cursa a peu , finalment 119 (17 fèmines) van assolir el seu repte creuant la línia d’arribada.| A la categoria masculina , treballada victòria per Albert Parreño (Club V02) que es va mantenir al capdavant de la prova en tot moment , creuant la línia de meta amb un temps de 28 minuts i 14 segons , un marge de 9 segons d’avantatge al segons classificat Lucas Mola ( Calvià) i en tercera posició Aleix Domènech (club Natació Olot ) que encara pertany a la categoria cadet.Per equips 1º Club Natació Olot (Domènech-Mallarach-Rodríguez) 2º Club Natació Prat-triatló (Mir-Miró-Guerrero) 3º Club Natació Badalona (Garcia-Lara-Amat)- A la vessant femenina clara victòria per la vigent campiona de Catalunya absoluta de l’especialitat , la junior Anna Flaquer (Team Calella Triathlon) i el seu temps de 33 minuts i 19 segons , superat a la segona classificada per 2 minuts i 14 Belen Hidalgo ( Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyadora absoluta de l´aquatló del 2010 , completant el podi com 3ª classificada Paula Routier (independent)

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.