El Triatló de Tossa de Mar a punt

0
516

La quarta edició del triatló de Tossa de Mar es disputarà el proper cap de semana. La Costa Brava, amb els seus paisatges i els seus recorreguts grandiosos, es convertirà en terra de desafiaments per uns 600 participants. La dificultat dels recorreguts (1500 metres de natació, 45km amb bici i 10km a peu) han fet d’aquesta prova una referència a Catalunya. El manresà Xavi Llobet, guanyador de les dues últimes edicions, serà el gran favorit de la prova.
La quarta edició es disputarà aquest proper diumenge a les 8.30 del matí , Inscripcions obertes fins al dijous
El Triatló de Tossa de Mar és una d’aquestes curses amb un atractiu diferent, una personalitat única. Cita habitual del final de temporada, ha batut la seva reputació de repte excepcional gràcies al seu circuit ciclista èpic, incloent l’ascensió de l’Alt de Sant Grau, un port que culmina a gairebé 500 metres, abans de baixar de forma vertiginosa fins al litoral. | El segment pedestre també comporta molt interès, amb el suport del públic en general molt present i actiu en aquestes dates. Familiars i turistes solen trobar-se a la Platja Gran de Tossa de Mar per crear un ambient festiu entorn de la competició. La sortida de la prova es donarà a les 8.30 del matí del diumenge, i l’arribada del vencedor esta prevista al voltant de les 10.45. Encara queden places per participar a la cursa. Els més indecisos tenen també la possibilitat d’inscriure’s per equips de relleus (2 o 3 components) i viure el triatló de forma original i diferent.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.