RETORN Al FUTUR: LES MÍTIQUES SABATILLES NIKE DE MICHAEL J.FOX PER FI COBREN VIDA.

0
505

Nike s’associa amb la Michael J. Fox Foundation i amb els creadors de la pel·lícula original per avançar cap a un futur sense la malaltia del Parkinson
Nike ha anunciat avui que se subhastaran 1.500 parells de les mítiques sabatilles 2011 NIKE MAG en nikemag.ebay.com, i que tots els beneficis nets aniran a parar directament a la Michael J. Fox Foundation.
“Aquest projecte m’entusiasma perquè reuneix a tres públics molt apassionats: la comunitat de malalts de Parkinson, els afeccionats a les sabatilles i els fans de Retorn al futur”, va explicar Michael J Fox. “Gràcies al seu suport podrem avançar en el nostre objectiu de trobar una cura pel Parkinson”.| Les sabatilles NIKE MAG van captivar la imaginació del públic en Retorn al futur II, on el personatge de Marty McFly, interpretat per Michael J. Fox, les utilitzava l’any 2015. Després d’un desenvolupament de diversos anys, Nike va aprofitar l’oportunitat de llançar al mercat les sabatilles 2011 NIKE MAG quan va conèixer l’existència d’una generosa donació equivalent a 50 milions de dòlars oferts a la Michael J Fox Foundation. Si la fundació és capaç de reunir 50 milions de dòlars a la fi de 2012, Sergey Brin i Anne Wojcicki contribuiran amb altres 50 milions. “Volíem transmetre l’entusiasme que sent la gent per les ‘millors sabatilles mai fabricades’ i per Retorn al futur”, explica el CEO de Nike Mark Parker, que es trobava en l’estudi de Retorn al futur II en 1988 quan Fox donó les sabatilles NIKE MAG originals. “Però l’objectiu a llarg termini és utilitzar la nostra creativitat per conscienciar més que mai a la gent i que la Fundació pugui aconseguir el seu objectiu d’eradicar la malaltia del Parkinson”. Quan l’equip creatiu original de Retorn al futur va tenir coneixement que Nike desitjava recolzar a la fundació de Fox amb el llançament de les sabatilles 2011 NIKE MAG, va oferir una contribució inesperada. El productor executiu Frank Marshall es va posar al capdavant d’un projecte per crear un ‘Episodi perdut’ que retés homenatge a les pel·lícules i els personatges originals de Retorn al futur. Mostra els esforços de Doc Brown perquè Marty ‘s’adapti’ a la seva visita a l’any 2015, i explica per què les sabatilles 2011 NIKE MAG no es lliguen soles, com veiem en la pel·lícula. Els membres del repartiment original Christopher Lloyd i Daniel Fullilove recuperen els seus entranyables papers, mentre que l’actor Bill Hader i l’estel del bàsquet Kevin Durant s’uneixen a l’equip de Retorn al futur interpretant a un dependent d’una tenda i a un client. El director de vendes està interpretat per Tinker Hatfield, dissenyador original de les sabatilles NIKE MAG i actual vicepresident de disseny de Nike, qui li fa saber a Lloyd que ha aparegut en un any equivocat i que les sabatilles NIKE MAG que està buscant per Marty McFly (les que es lliguen soles) no estaran disponibles fins a 2015. La pel·lícula es va crear en col·laboració amb l’agència Wieden and Kennedy, i es presenta en versions de 60 segons, 90 segons i dos minuts. Les sabatilles 2011 NIKE MAG són el primer calçat recarregable de Nike, i s’han dissenyat com una rèplica exacta de les quals apareixen en Retorn al futur II. L’estètica és una còpia exacta, des dels perfils fins a la part superior, el panell LED brillant i la paraula NIKE electroluminiscent en la cinta. L’única variació respecte a l’original és el suport d’escuma addicional en el turmell i en la capdavantera, per augmentar la comoditat. Les 2011 NIKE MAG s’il·luminen pessigant la “orella” de la part superior, i brillen durant cinc hores amb cada càrrega.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.