XXII CROS D’AMETLLA DE MEROLA

0
356

Continuem el camí cap als vint-i-cinc anys, tot mantenint la il·lusió i l’esperit del primer dia, que no és altre que el d’organitzar una cursa on, per sobre de tot, hi ha l’atleta, i en què qualsevol retoc que any rere any hem portat a terme ha estat sempre pensant en el benestar de l’atleta. En primer lloc, com sempre fem, felicitem als que us heu mantingut fidels a la nostra cursa des de la primera edició, un fet per nosaltres admirable. També als que arribeu o supereu la fita dels 10 anys, que per nosaltres sempre ha estat molt respectable perquè vol dir que estem alineats amb l’esperit i la filosofia de la cursa. | Recordeu la litúrgia de cada any: Ambient, fotografies (recordeu de facilitar les dades postals completes), coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l’esforç de tots per estar al vostre servei. Us recomanem fermament que utilitzeu internet per fer la inscripció per tal d’evitar els possibles errors de transcripció. Mantenim, però, 2 canals presencials per tal de donar cobertura a tothom. Per cert, no deixeu la inscripció pel darrer moment ja que la participació és limitada i sense possibilitats de creixement. Com ja vam fer l’any passat NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA, a excepció de les 2 curses infantils. Els que no coneixeu l’Ametlla de Merola hem de dir-vos que és un lloc petit i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l’aparcament dels cotxes. Des d’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem en aquest tema.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.