XXII CROS D’AMETLLA DE MEROLA

0
454

Continuem el camí cap als vint-i-cinc anys, tot mantenint la il·lusió i l’esperit del primer dia, que no és altre que el d’organitzar una cursa on, per sobre de tot, hi ha l’atleta, i en què qualsevol retoc que any rere any hem portat a terme ha estat sempre pensant en el benestar de l’atleta. En primer lloc, com sempre fem, felicitem als que us heu mantingut fidels a la nostra cursa des de la primera edició, un fet per nosaltres admirable. També als que arribeu o supereu la fita dels 10 anys, que per nosaltres sempre ha estat molt respectable perquè vol dir que estem alineats amb l’esperit i la filosofia de la cursa. | Recordeu la litúrgia de cada any: Ambient, fotografies (recordeu de facilitar les dades postals completes), coca, moscatell, avituallaments, sorteigs i sobretot l’esforç de tots per estar al vostre servei. Us recomanem fermament que utilitzeu internet per fer la inscripció per tal d’evitar els possibles errors de transcripció. Mantenim, però, 2 canals presencials per tal de donar cobertura a tothom. Per cert, no deixeu la inscripció pel darrer moment ja que la participació és limitada i sense possibilitats de creixement. Com ja vam fer l’any passat NO HI HAURÀ INSCRIPCIONS EL MATEIX DIA DE LA CURSA, a excepció de les 2 curses infantils. Els que no coneixeu l’Ametlla de Merola hem de dir-vos que és un lloc petit i que, per aquest motiu, des del primer moment fem el possible per ajudar-vos i facilitar-vos l’aparcament dels cotxes. Des d’aquestes ratlles volem demanar-vos comprensió i respecte per les decisions que prenguem en aquest tema.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.