Revista MARATHON de SETEMBRE

0
477

Com ja és tradició comencem amb 3 grans reportatges: PRIMER, CAMPIONAT MUNDIAL D’ATLETISME DE DAEGU, on les dones kenyanes han guanyat l’or, la plata i el bronze en la marató, també dediquem dues pàgines a la marató masculina. SEGON, HAILE GEBRSELASSIE ha esta premiat amb el Príncep d’Astúries dels Esports (molt merescut per cert…!). TERCER, Entrevista a MARC ROIG, interessant reportatge d’aquets jove atleta d’ASIC que als 27 anys ja ha participat en curses en 19 països. I, a més a més, els comentaris de: Pel desert del Gobi, Jaume Tolosa ens relata pas a pas aquesta prova de 250 km en autosuficiència alimentària (les fotos són d’una bellesa sobrenatural). A partir d’aquí i com sempre els comentaris que, amablement ens han enviat els organitzadors de proves, entre d’atres: Ultra Trail d’Emmona, Copa del Món de Curses de Muntanya, Cursa de Les Planes, Curses de la Costa Daurada, Ultra Trail de Mont Blanc, Cursa de Pallejà, Cursa Campi qui Pugui, Cursa del Papiolet, Cursa del Ripollet, Cursa de l’Espluga de Francolí, Cursa 15 Pobles… | A les pàgines centrals com és habitual, trobareu el CALENDARI de les properes proves populars de finals de SETEMBRE i totes les de l’OCTUBRE. La coordinadora del Calendari, Alèxia (nova Redactora en Cap de Revista Marathon).ens ofereix en aquest número més de 70 propostes diferents amb les dades bàsiques de cada competició amb un telèfon de contacte o una adreça d’e-mail per a fer la vostra inscripció o demanar informació de cada prova. Si tot això és del vostre interès i encara no sou subscriptors de la revista US PODEU FER SUBSCRIPTORS PER LA WEB a: www.revistamarathon.com (recordeu que Marathon NO es ven als quioscos, només es distribueix per subscripció). OFERTA per mig any: 30 euros més un pantaló de córrer.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.