Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló) i Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) guanyadors absoluts del triatló de Banyoles

0
649

Banyoles ha organitzar la penúltima prova de la Lliga Nacional de triatló i el Campionat de Catalunya absolut de l’especialitat coincidint amb la edició numero 26 del seu triatló de distancia olímpica assolint un nou record d’inscrits , arribant a la xifra de 985 dels que finalment 813 ( 74 fèmines ) van creuar la línia d’arribada després de 1.500 metres de natació a l’estany , tot seguit 42 quilòmetres de ciclisme de carretera i per acabar 10 quilòmetres de cursa a peu , pels voltants de l’estany i el parc de la Draga.| El triatleta Argentí Rodrigo Torres (Club Natació Prat-triatló ) es va ser el guanyador absolut amb un temps de 1 hora 58 minuts i 44 segons , si bé el títol de Campió de Catalunya absolut va anar a parar a mans del segon classificat , Nan Oliveras (Club Natació Olot) que encara pertany a la categoria junior i era el seu debut a la distancia olímpica, el tercer graó del podi per Richard Calle (Club Natació Prat-triatló) vigent sots-campió d´Espanya de mitja distancia (half).Per equips 1º Club Natació Prat-triatló (Torres-Calle-Fauria) 2º Club V02 (Parreño-Royo-Samaniego) 3º C.E. Picornell (Montguillot-Zapata-Gónzalez). Dins de la categoria femenina victòria per la Manresana Núria Pubill (Club Triatló Sant Joan de les Abadesses) que es va mantenir al capdavant des de el segment de natació fins creuar la línia de meta amb un temps de 2 hores 20 minuts 6 segons . un marge de 1 minut i 15 segons per davant de la segona classificat la junior Navarresa Judit Saizar (Lagunak-Saltoki Trikideak). Anabel Gracia ( Club Natació Reus Ploms) va completar les places de podi.Per equips 1ª Club Natació Reus Ploms (Gracia-Ollé-Figueras) 2ª Club Natació Catalunya (Kristi-Roucher-Asensio) 3ª Club Triatló Sant Joan de les Abadesses (Pubill-Calveras-Galí).

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.