EL GARMIN BARCELONA TRIATHLON, A RITME DE RÈCORD

0
495

La quarta edició del Garmin Barcelona Triathlon es situa com la més participativa de la seva història
Falten 38 dies perquè comenci la quarta edició de la triatló i ja s’han tancat dues de les tres categories individuals: la Super-sprint (400m nedar, 10 km bici, 2.5km córrer), que ha arribat al llindar màxim de 420 participants, i la Sprint (750m nedar, 10km bici, 5km córrer), amb 1.800 triatletes. Amb tota possibilitat, aquesta edició serà la més multitudinària de les celebrades en el passat, tal com ha assegurat la organització del Garmin Barcelona Triathlon. Anteriorment no era fins a dues setmanes abans de l’inici de l’esdeveniment que es completaven les categories individuals.| En aquest 2011, i a falta de més d’un mes perquè es doni el tret de sortida, ja s’han inscrit 4.800 persones. A l’edició 2010 la xifra de participació, en aquestes mateixes dates, va ser un 30% menor. No obstant, i pels que encara vulguin inscriure’s, ho poden fer a la categoria Olímpica, on queden disponibles 600 places. En quant als relleus, la modalitat Sprint i la Olímpica també admeten més inscripcions. Més informació al lloc web oficial: www.garminbarcelonatriahtlon.com

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.