Caleb Amigó guanya la cursa popular de Festa Major a Sant Quirze

0
306

La cursa popular de Festa Major ha encetat les activitats de la tarda de dissabte i ha comptat, com és habitual, amb una bona resposta i participació ciutadana. Corredors i corredores s’han concentrat a l’avinguda Pau Casals, punt de sortida i d’arribada de les tres curses diferents que s’han fet en aquesta edició.
Fotos dels podis de la cursa
. El primer corredor que ha creuat la meta ha estat Caleb Amigó. La resta de la classificació de les diferents categories és la següent:
| Categoria A (Nascuts/des 2003-2005) Femenina: 1a Laura Pou 2a Ambar Tomás 3a Sofia Jimeno Maculina: 1r Arnau Costa 2n Alejandro Acedo 3r Bernat Pubill Categoria B (Nascuts/des 2000-2002) Femenina: 1a Maria Romance 2a Meritxell Raimundo 3a Helena Aurés Masculina: 1r Jan Salvat 2n Antoni Aguilar 3r Albert Lara Categoria C (Nascuts/des 1997-1999) Femenina: 1a Carla Panisello 2a Marta Rodríguez 3a Núria Garcia Masculina: 1r Matías Galán 2n Meskelu Curdao 3r Marc Sala Categoria D (Nascuts/des 1994-1996) Masculina: 1r Gonzalo Baltà 2n Jaume Martí 3r Pablo González Categoria E (Nascuts/des 1970-1989) Femenina: 1a Anna Fernández Pimpeño Masculina: 1r Lluís Vallejo 2n Erik Sousa 3r Àlex Cots Categoria F (Nascuts/des 1970-1989) Femenina: 1a Anna Muñoz García 2a Maria Garcia 3a Maria Esther Roca Masculina: 1r Caleb Amigó Álvarez 2n Marc Sala Bertran 3r David Moreno Pérez Categoria G (Nascuts/des abans de 1970) Femenina: 1a Carme García Frontons 2a Agnès Argemí 3r Imma Casares Masculina: 1r Jose Manuel Reina 2n Jesús Rojas 3r Jordi Solanes

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.