ROGER ROCA FORMARÀ PART DE LA CURSA DE MATADEPERA, AMB RECORD D’INSCRITS.

0
495

Aquest dissabte, 3 de setembre de 2011, es disputa la cursa de la Festa Major de Matadepera 2011, organitzada per l’Associació Esportiva Mitja Marató deTerrassa. Aquesta edició, un cop tancades les inscripcions, s’ha superat el nùmero de participants en relació a edicions anteriors amb mes de 600 inscrits. Destacar en aquesta prova, la participació d’un dels atletes actualment mes destacats, a nivell nacional i internacional, del món de l’atletisme, Roger Roca, que ha sigut Campió d’Espanya Absolut de Marató i la Mitja Marató de Terrassa.| La cursa infantil, de 1.500 metres s’iniciarà a les 18 hores. A les 18’30 hores, començarà la prova d’adults amb un recorregut de 10.000 metres. Amdues curses s’iniciaran davant del Pavelló Municipal de Matadepera.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.