Bronze per Natàlia Rodríguez

0
415

La tarragonina es penja el bronze, el major èxit de la seva carrera
L’atleta espanyola Natalia Rodríguez ha inaugurat el palmarès nacional en els Mundials de Taegu (Corea del Sud) en conquistar aquest dijous el bronze en els 1.500 metres.
Una vegada més ha estat una migfondista l’encarregada d’inaugurar el medaller en un Campionat del Món i Rodríguez s’ha portat el mèrit. La tarragonina es va treure l’espina de la seva decepció a Berlín, on va ser desposseïda del metall daurat, i es va penjar la medalla de bronze (4:05.87) per darrere de la nord-americana Jennifer Barringer-Simpson (4:05.40) i de la britànica Hannah England (4:05.68), or i plata, respectivament. La pupil·la de Miguel Escalona, que s’havia ficat en la final amb el millor temps de totes les semifinalistes, va dominar la carrera fins als últims 100 metres, en els quals es va quedar sense canvi i va haver de conformar-se amb el tercer calaix del podi.| Rodríguez, que havia estat sisena en el Mundial d’Hèlsinki 2005 i en els Jocs Olímpics de Pequín 2008, va donar una lliçó de la seva qualitat i experiència en una carrera en la qual va poder venjar-se de la seva eliminació en la cita berlinesa. Fa dos anys a la capital alemanya, la catalana va viure el dia més amarg de la seva carrera. Després d’entrar la primera en meta i enfundar-se en la bandera espanyola, els espectadors no van dubtar a esbroncar a Rodríguez, que entre llàgrimes va ser desposseïda de l’or, per obstaculitzar a Gelete Burka, que va caure al sòl en aquesta final. Aquesta medalla de Natalia Rodríguez, la primera en Taegu 2011, és la desena per a l’atletisme nacional femení. Per a la catalana és la quarta medalla en una gran cita després de les plates en el Mundial de Doha 2010 i l’Europeu de Torí en 2009, ambdues en pista coberta, i el bronze en l’Europeu de Barcelona a l’aire lliure del passat estiu.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.