EL LAIETANIA CARDIOPROTEGIT

0
567

El Centre Atlètic Laietània ha adquirit recentment 2 desfibril·ladors automàtics (DEA) per al seu Complex Esportiu. D’aquesta forma s’incrementa la protecció dels usuaris del Complex en l’hipotètic cas de que patissin una parada cardiorespiratòria. Els DEA han de ser usats per personal entrenat. Per això, la setmana passada, 8 monitors i treballadors del club van assitir a un curs organitzat per la Creu Roja al mateix Complex per disposar dels coneixements suficients i rebre l’acreditació per poder usar un DEA. Aquesta mateixa entitat organitzarà un curs de primers auxilis pel personal del Laietània. Està previst que els DEA s’instal·lin al pavelló cobert un i a l’esplanada de piscines o al tennis l’altre, i estaran convenientment identificats.| Si bé esperem que mai calgui fer servir aquests aparells, a partir d’ara es pot considerar al C.A. Laietània un club cardioprotegit

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.