NEIX L’AQUATLÓ DE TARRAGONA

0
603

LA AVVVA I RUNNERSWORLD TGN seran els patrocinadors principals d’aquest aquatlón singular que se celebrés el 4 de Setembre de 2011 a la platja de l’Arrabassada.
El proper 4 de Setembre de 2011 a Tarragona se celebrarà el primer Aquatlón i per relleus. 2,5km de carrera a peu + 1000mts. de natació, i 2,5 km de carrera a peu. La prova de natació tindrà lloc a la platja del mateix barri. La part de carrera tindrà lloc en el passeig, un entorn magnifico i espectacular al costat del mar.| Aquesta iniciativa compta amb el suport del PMET, l’Ajuntament de Tarragona, el Club Triatló, Runnersworld Tarraco i la AVVVA. l’Aquatló neix amb l’ambició de convertir-se en una prova referent en el calendari autonòmic, per a això els seus organitzadors busquen que no sigui simplement una competició de Aquatló sinó un esdeveniment que desenvolupi tot el potencial que té aquest esport. Contribuirà al desenvolupament del turisme de Tarragona i Costa Daurada, amb un respecte total al medi ambient, aconseguint ser un esdeveniment “zero contaminació” i, finalment, promocionant l’esport a la zona mitjançant accions socials vinculades amb el seu programa de voluntariat. S’esperen aproximadament uns 200 inscrits i s’estima que al 75% venen de fora de la província. El dia 3 de Setembre tindrà lloc la 4ª edició de la Cursa la Vall de la Rabassada, dins del programa de festes d’aquest mateix barri. Aquesta 4ª edició es distingeix per ser l’edició que abans esgotarà les inscripcions destinades, Ja es superen les les 400 inscripcions i de seguir el ritme dels últims 2 dies, el Dijous es tancarien les 500 destinades per a aquesta edició. Quant a carreres infantils el barri demostra el seu creixement i si la passada edició van ser 100 els petits atletes, en aquesta edició seran prop de 200.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.