Cursa del Castell de Montesquiu és una competició de fons de 12.200 metres.

0
631

Enguany la cursa es realitzarà el diumenge dia 4 de Setembre a les 10,30h Curses infantils a partir de les 9 hores
Té els seus inicis al 1989 i al llarg de tots aquests anys s’ha anat superant aconseguint una experiència i un prestigi que la situen entre les millors de la seva categoria. Un dels pilars forts d’aquesta cursa és el recorregut que transcorre a través del marc incomparable del Parc Comarcal del Castell de Montesquiu (Osona). Corrent per pinedes, rouredes, fagedes i bosc de ribera al seu pas per la riera de la Solana.| Una ferma organització, un assortit ventall d’esponsors, una impagable munió de col·laboradors i una gran participació n’augura un llarg i pròsper futur.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.