CAMPIONAT D’EUROPA ETU YOUTH TRIATHLON CHAMPIONSHIPS

0
340

3 triatletes Catalans participant amb la selecció Espanyola al Campionat d´Europa Etu Triathlon Championships a la població Francesa de Tours
Els triatletes representants a l’equip Espanyol de la categoria masculina: Genís Grau,(Castellfollit de la Roca ) Antonio Benito (Castella la Manxa ) i Aleix Domènec(Olot), el triatló per relleus sota el format de 300 metres de natació 8 quilòmetres de ciclisme de carretera i 2.500 metres de cursa a peu . | El primer rellevista Genís Grau després del segment de natació va sortí 11ºde la general , en el tram de ciclisme es manté dins del grup capdavanter de 14 rellevistes , però en la darrera a cursa a peu , assoleix un gran parcial i fa el lliurament del relleu en la 5º posició amb un temps de 28´41´´. Antonio Benito en el segment de natació també finalitza en el grup capdavanter però finalment aconsegueix donar el relleu a Aleix Domènec en el lloc 8º de la general i un temps de 29´23´´. Aleix en el segment de natació millora una posició i en la darrera cursa a peu un altra posició, creuant la línia d’arribada en una meritòria 6ª plaça absoluta i un temps total de 1h27´08´´ A la vessant femenina la Sabadellenca Laura Gómez juntament amb la dues triatletes Gallegues Camila Alonso i Diana Coton , van finalitzar molt a prop del top ten del Campionat , després de 1h43´50´´ i el seu 11º lloc a la classificació definitiva del total de 21 països representats.

Atleta. Corredor de fons. Maratonià. Fotògraf. Editor de la web d'atletisme www.atletisme.cat.

RESPON

Please enter your comment!
Please enter your name here

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.