CAMPIONAT D’EUROPA ETU YOUTH TRIATHLON CHAMPIONSHIPS

0
434

3 triatletes Catalans participant amb la selecció Espanyola al Campionat d´Europa Etu Triathlon Championships a la població Francesa de Tours
Els triatletes representants a l’equip Espanyol de la categoria masculina: Genís Grau,(Castellfollit de la Roca ) Antonio Benito (Castella la Manxa ) i Aleix Domènec(Olot), el triatló per relleus sota el format de 300 metres de natació 8 quilòmetres de ciclisme de carretera i 2.500 metres de cursa a peu . | El primer rellevista Genís Grau després del segment de natació va sortí 11ºde la general , en el tram de ciclisme es manté dins del grup capdavanter de 14 rellevistes , però en la darrera a cursa a peu , assoleix un gran parcial i fa el lliurament del relleu en la 5º posició amb un temps de 28´41´´. Antonio Benito en el segment de natació també finalitza en el grup capdavanter però finalment aconsegueix donar el relleu a Aleix Domènec en el lloc 8º de la general i un temps de 29´23´´. Aleix en el segment de natació millora una posició i en la darrera cursa a peu un altra posició, creuant la línia d’arribada en una meritòria 6ª plaça absoluta i un temps total de 1h27´08´´ A la vessant femenina la Sabadellenca Laura Gómez juntament amb la dues triatletes Gallegues Camila Alonso i Diana Coton , van finalitzar molt a prop del top ten del Campionat , després de 1h43´50´´ i el seu 11º lloc a la classificació definitiva del total de 21 països representats.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.