NIKE+ SPORTWATCH GPS

0
1672

NIKE I TOMTOM PRESENTEN NIKE+ SPORTWATCH GPS,EL NOU RELLOTGE ESPORTIU QUE CANVIARÀ, PER SEMPRE, L’EXPERIÈNCIA DE CÓRRER
Nike+ SportWatch GPS. Aquest nou rellotge, que es va presentar a Las Vegas, en el 2011 International Consumer Electronics Xou, proporcionarà als runners una experiència més dinàmica i motivadora gràcies a la seva exclusiva funcionabilidad, a més del seu atractiu disseny i la connexió amb www.nikeplus.com, la comunitat de runners capdavantera al món, que explica en l’actualitat amb més de 4 milions de membres.| El nou rellotge Nike+ SportWatch GPS ha estat dissenyat per assegurar el màxim rendiment, amb una interfície accessible i fàcil d’utilitzar que proporcionarà a qui ho usa tota la informació necessària, fins i tot durant la realització d’exercici. Amb una major identitat el rellotge inclou funcions que motiven al runner, com com són àudio, establir desafiaments, i avisos entre uns altres. Stefan Olander, Vicepresident de Nike Digital Sport, indica que: “El nou rellotge Nike+ SportWatch GPS és un producte que canviarà l’experiència de córrer per sempre. Renova el nostre compromís amb els runners, el compromís de proporcionar-los la motivació i eines necessàries per millorar la seva preparació”. Està previst que Nike+ SportWatch GPS es comercialitzi a Espanya el 16 de Julio. Els usuaris de Nikerunning.com i Tomtom.com gaudeixen d’un llançament en exclusiva des del passat 5 de gener. “És part de l’estratègia de TomTom introduir-nos al món dels esports i el fitness, un mercat que ha estat creixent moltíssim en els últims anys. Aquesta associació amb Nike combina l’experiència de dues companyies capdavanteres per donar als seus seguidors un producte únic”, declara Corinne Vigreux, Gerent de TomTom Consumer. TomTom és el proveïdor capdavanter al món de solucions de localització i navegació. Experiència amb Nike+ SportWatch GPS: El nou rellotge Nike+ SportWatch GPS ha estat dissenyat perquè la seva utilització sigui fàcil i precisa, només necessita tres botons i una pantalla que permet la navegació. Durant la practica d’esport, el Nike+ SportWatch GPS recull informació sobre la ubicació al mateix temps que mostra el temps, la distància, el ritme i fins i tot les calories cremades fins al moment, tot això en una pantalla amb un disseny funcional. Durant tot el temps que dura l’exercici, el GPS rep la informació del sensor situat en la sabatilla, el Nike+ Sensor, que proporciona informació exacta respecte al ritme i la distància a l’instant. NIKE+ SPORTWATCH GPS Característiques del Nike+ SportWatch GPS:
• Pantalla per programar recorreguts i activar la retroiluminació. • Historial d’exercicis i carreres anteriors. • Records personals, incloent aquells importats de Nikeplus.com • QuickStart amb un sensor opcional de Nike+ Sensor. • Compatibilitat amb el Heart Rate Monitor. Alguns dels factors més motivadors en el Nike+ SportWatch GPS pels runners són: • Reconeixement de records personals. • Recordatori, passats cinc dies, si un exercici no ha estat registrat. • Missatges de motivació finalitzat l’exercici. Experiència amb Nike+ SportWatch GPS després de la carrera: El Nike+ SportWatch GPS es connecta a qualsevol port USB de Mac o PC i a través de la interfície de connexió “Nike+ Connect” es transfereix automaticamente la informació a www.nikeplus.com. “Amb més de 150 milions de carreres registrades des del seu llançament l’any 2006, Nikeplus.com captura el pols del món runner tots els dies” va indicar Olander. Nikeplus.com presenta també un sistema de mapes, kilomentros recorreguts i velocitat registrada d’una forma que resultarà bastant familiar per als usuaris de la popular aplicació Nike+ GPS para iPhone.

No posts to display

Aquest lloc utilitza Akismet per reduir els comentaris brossa. Apreneu com es processen les dades dels comentaris.